Novi Sad 060 57 19 188 | Ruma 060 70 36 588 | Senta 060 56 59 650 info@djakovicreciklaza.com

O nama

Kompanija ĐAKOVIĆ doo je osnovana 12.04.1990. godine kao porodično preduzeće sa sedištem u Novom Sadu.

Tokom godina je evoluirala i pozicinirala se među vodeće kompanije u oblasti sakupljanja, transporta, skladištenja i primarne reciklaže otpada od crnih i obojenih metala.

Čuvajmo prirodu

Uz vašu podršku možemo učiniti da naša zemlja izgleda lepše. Budimo partneri u ovoj značajnoj misiji za sve.

Firma poseduje plac veličine 11.000 m² u vlasništvu i vozni park koji se sastoji od: sedam teretnih vozila, četiri laka teretna vozila, tri putnička vozila i radnom mehanizacijom koja se sastoji od četiri bagera, pet viljuškara i jednog telehendlera.

Naš tim

Naš tim čini 26 zaposlenih, različitih godina, pola, verske i nacionalne pripadnosti, kao i obrazovnog profila.

Možemo se pohvaliti stručnim, sposobnim i vrednim kadrom koji je zadužen za prijem, vaganje, sortiranje robe i pripremu za dalji proces recikliranja. Redovno se vrši kontrola i baždarenje vaga. Svaki zaposleni predstavlja neodvojivi deo kompanije i samo kao tim možemo ići napred.

Zaštita na radu

Ističemo da je svaki član našeg tima obavezan da prođe obuku iz prve pomoći, obuku iz protivpožarne zaštite, bezbednosti i zdravlja na radu, te su zaposleni obezbeđeni adekvatnom ličnom zaštitnom opremom, kao i edukaciju o zaštiti životne sredine.

Tendencija daljeg rasta i razvoja u vezi su sa striktnim poštovanje zakonske regulative, a prevashodno regulative u zaštiti i očuvanju životne sredine.

Cilj i misija

Svojom ponudom usluga želimo stvoriti najbolje uslove za naše klijente. Uz stručne i motivisane radnike pružiti najbolju uslugu u okruženju.

Rastom i dobrim poslovanjem želimo osigurati dobit za Kompaniju, a posredstvom naših akcija i delovanja u vidokrugu našeg poslovanja takođe želimo doprineti poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju.

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti poslovanja, trgovine i investicija, tako i u oblasti života i zaštite životne okoline.

Pogledajte gde se nalaze naša otkupna mesta.